Wiet kopen online 2024

Wiet kopen online 2024

Wiet kopen online 2024

Topkwaliteit wiet veilig bestellen met prepay tegoed, BTC of iDeal

Topkwaliteit wiet veilig bestellen doe je bij WietkopenNL heel gemakkelijk  met prepay tegoed, BTC of iDeal.  Kies nu je favoriete wietje uit ons ruime assortiment wiet! Van populaire wietsoorten Amnesia, Bubba Kush en Lemon Haze tot exclusieve topwiet zoals Zkittlez, Moonrocks, Purple Gelato of Fruitella wiet. Wietkopen.nl heeft ze allemaal. Voor 12 uur betaald, de volgende dag al discreet geleverd!
Amnesia Haze

Amnesia Haze

Amnesia Haze een populaire Sativa strain en heeft een extreem hoog THC-gehalte tot wel 24 procent. Tot haar genetische voorgangers behoren Cinderella 99, Jack Herer en Skunk. Amnesia Haze heeft een heerlijke aardse smaak en een aroma wat lijkt op die van citrusvruchten, met name citroenen en..

32,50€

Black Diamond

Black Diamond

Black Diamond, wat ook wel wordt aangeduid als 'Black Diamond OG' en soms als 'Black Diamond OG Kush', is de medische marihuana soort die is gekweekt in de regio Noord-Californië als kloon-only stam. Dit is een indica-dominante soort en wordt beschouwd als een zeldzame soort. Het THC-gehalte van Bla..

35,00€

Enemy of the State

Enemy of the State

Enemy of the State is een indica dominante (80% indica/20% sativa) soort gecreëerd door een kruising van de prikkelende Nevil's Haze en onbekende landrassen. Net als haar ouders heeft Enemy of the State een krachtige geur die een kamer kan vullen, waarbij aroma's van scherp zuur fruit samenkomen met..

35,00€

Gruis

Gruis

Gruis is simpelweg het restant van alle soorten wat als laatste overblijft na het verwerkingsproces. Hoge kwaliteit en veel kristallen. Voor de klant die wat minder te besteden heeft maar wel graag z'n wietje rookt is onze wiet gruis simpelweg voordelig stoned worden  Wees er snel bij want op =..

17,50€

Killing Fields

Killing Fields

Killing Fields wiet is een sterke Sativa dominante hybride soort geproduceerd door het beroemde Sannie's Seeds. Ze werd gecreëerd door Jack te kruisen met The One en heeft een hoog THC-niveau van ongeveer 22 procent. Killing Fields heeft een bloeiperiode van 11 tot ongeveer 13 weken en produ..

35,00€

Peanut Butter

Peanut Butter

Peanut Butter wiet, ook bekend als "Pindakaas Kush", is een evenwichtige hybride (50% indica/50% sativa) gekruist met Do-Si-Dos en Mendo Breath. Desalniettemin heeft deze bud een geur die doet denken aan een vers geopende pot pindakaas met een vleugje scherpe kush. De smaak is naar verluidt ..

37,50€

Pink Runtz

Pink Runtz

Pink Runtz is een zeldzame, gelijkmatig uitgebalanceerde hybride soort (50% indica/50% sativa) die is ontstaan vanuit drie mogelijke opties. Ofwel gecreëerd als een fenotype van de beruchte Runtz soort, een Zkittlez X Gelato kruising, of als een kruising van de heerlijke Rainbow Sherbet X Pink..

39,00€

Runtz

Runtz

Runtz wiet is een gelijkmatig uitgebalanceerde hybride (50% indica/50% sativa) ontstaan door een heerlijke kruising van de beruchte Zkittlez X Gelato soorten. Vernoemd naar het iconische snoepje, brengt Runtz een super heerlijke fruitige smaak met tropische citrus en zure bessen in overvloed..

37,50€

White Fire OG

White Fire OG

White Fire OG wordt ook wel WiFi OG genoemd. Het produceert berijpte toppen die zeer waardevol zijn voor de gehele medische marihuana industrie. Het is een kruising tussen The White en Fire OG. Ze heeft een bloeiperiode van 65 dagen en kan zowel binnen als buiten gemakkelijk ontkiemen. White..

40,00€

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9