• amnesia-haze-wiet-kopen

Amnesia Haze

Amnesia Haze een populaire Sativa strain en heeft een extreem hoog THC-gehalte tot wel 24 procent. Tot haar genetische voorgangers behoren Cinderella 99, Jack Herer en Skunk. Amnesia Haze heeft een heerlijke aardse smaak en een aroma wat lijkt op die van citrusvruchten, met name citroenen en sinaasappels. Het heeft een energieke, opwekkende buzz die je humeur en dag direct opfleurt.

De genetica zijn afkomstig van het Jamaicaanse Landras en Zuid-Aziatische soorten. Deze haze won zelfs de eerste plaats in de Cannabis Cup 2014 en de Sativa Cup 2012.

Amnesia Haze wiet ziet er aangenaam uit en heeft een kleur die een mengeling is van limoen en donkergroen. Het heeft een zeer sterk effect op je lichaam en zal je na tien tot 15 minuten roken hard raken. Amnesia is geweldig om je lusteloosheid te doden en helpt je om energiek te blijven. Daarnaast is het goed voor de behandeling van depressie, angst en stress. Daarom kunnen patiënten die lijden aan deze aandoeningen het zonder zorgen gebruiken. Het kan ook worden gebruikt voor het verlichten van misselijkheid en migraine.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Amnesia Haze

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 32,50€


Beschikbare opties:


Tags: Amnesia Haze wiet, kopen