Edibles

Edibles

Zin in edibles?

Koop je snoep met THC eenvoudig en snel bij WietkopenNL!

Edibles zijn lekkernijen voorzien van een percentage THC . De high van een joint kun je dus ook al snoepend bereiken. Edibles zijn de laatste tijd bijzonder populair geworden. Een bekend voorbeeld van een edible is natuurlijk spacecake. Maar tegenwoordig is er een keur aan edibles te krijgen in de vorm van o.a. chocolade, koek en snoep. Edibles zijn een praktische oplossing op momenten waarop er even niet gerookt kan of mag worden. En ze zijn nog erg smakelijk ook!


Cherry edibles

Cherry edibles

Sour Cherry suiker snoepjes zijn 10 zachte snoepjes met 10mg THC infused. Deze snoepjes zijn erg lekker dus eet er niet teveel van en kijk eerst hoe u erop reageert. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Altijd een dosis THC bij de hand.Het consumeren en genieten van de effecten van ..

29,00€

Chill Caps -STRONG- 250mg

Chill Caps -STRONG- 250mg

Nieuw bij Wietkopen.nl! Candy chill capsules Strong met 250mg THC infused. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Zo heeft u altijd een dosis THC bij de hand zonder dat andere mensen het hoeven te weten. Het consumeren en genieten van de effecten van edibles verloopt iets anders dan..

55,00€

Chocolade reep Banana Caramel 200mg THC

Chocolade reep Banana Caramel 200mg THC

Onze chocoladerepen gevuld met 200mg THC zijn er in 5 smaken; Melk, Wit, Banana Caramel, Strawberry en Caramel Sea Salt. Dit betreft de Banana caramel versie en we kunnen rustig zeggen dat als er geen THC in had gezeten, er nog wel een paar exemplaren extra waren genuttigd toen deze reep w..

22,50€

Chocolade reep Caramel Sea Salt 200mg THC

Chocolade reep Caramel Sea Salt 200mg THC

Onze chocoladerepen gevuld met 200mg THC zijn er in 5 smaken; Melk, Wit, Banana Caramel, Strawberry en Caramel Sea Salt. Dit betreft de Caramel Sea Salt versie en we kunnen rustig zeggen dat als er geen THC in had gezeten, er nog wel een paar exemplaren extra waren genuttigd toen deze reep wer..

22,50€

Chocolade reep melk (200mg THC)

Chocolade reep melk (200mg THC)

Onze chocoladerepen gevuld met 200mg THC zijn er in twee smaken; melk en wit. Dit betreft de melkchocolade versie en we kunnen rustig zeggen dat als er geen THC in had gezeten, er nog wel een paar exemplaren extra waren genuttigd toen deze reep werd getest! Zowel de chocolade als de geestverruimende..

22,50€

Chocolade reep Strawberry 200mg THC

Chocolade reep Strawberry 200mg THC

Onze chocoladerepen gevuld met 200mg THC zijn er in 5 smaken; Melk, Wit, Banana Caramel, Strawberry en Caramel Sea Salt. Dit betreft de Strawberry versie en we kunnen rustig zeggen dat als er geen THC in had gezeten, er nog wel een paar exemplaren extra waren genuttigd toen deze reep werd ..

22,50€

Strawberry edibles

Strawberry edibles

Strawberry suiker snoepjes zijn 10 zachte snoepjes met 10mg THC infused. Deze snoepjes zijn erg lekker dus eet er niet teveel van en kijk eerst hoe u erop reageert. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Altijd een dosis THC bij de hand.Het consumeren en genieten van de effecten van edibles v..

29,00€

THC Gummy Bears 15mg

THC Gummy Bears 15mg

THC Gummy Bears zijn een smakelijk alternatief voor het roken van een joint. Met z'n tienen zitten ze luchtdicht verpakt in een handig hersluitbaar zakje. Elk gummy beertje is goed voor maar liefst 15mg THC, dat is 50% meer dan de officiele internationale dosering van edibles, die op 10mg per versna..

27,50€

Thcwix chocolate bar THC 200mg

Thcwix chocolate bar THC 200mg

Thcwix is een volromige chocolate bar met maar liefst 200mg infused THC! Een ideale combinatie van sweet & high voor de ervaren edible liefhebbers onder ons. In plaats van een reguliere joint kan  deze chocoladereep met tweetraps verrassing een smaakvol alternatief zijn om op elk gewenst mo..

22,50€

Wiet Choco lolly

Wiet Choco lolly

Onze Wiet Choco lolly met 75mg THC infused is bijzonder lekker om eens te proberen! Makkelijk mee te nemen voor onderweg dus vanaf nu kunt u overal van een lekkere high genieten...

12,50€

Witte chocolade (200mg THC)

Witte chocolade (200mg THC)

Aan de liefhebbers van witte chocolade hebben we ook gedacht!  Deze witte chocolade gevuld met 200mg THC bezorgt niet alleen de smaaksensatie van uw favoriete chocolade, maar ook een aangename high als toegift. Wat is een betere traktatie voor u als liefhebber van beide geneugten? Op z'n minst ..

22,50€

Woodstock Sleepy Orange

Woodstock Sleepy Orange

Woodstock Sleepy Orange zijn edibles die 100% veggy en vrij van gluten zijn geproduceerd. Daarnaast is de hoogste kwaliteit organische zoetstoffen gebruikt om de snoepjes van hun kenmerkende smaak te voorzien. Elk snoepje bevat 10mg THC en voldoet daarnee aan de internationaal gestelde standaard def..

29,00€

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12