Edibles

Edibles

Koop je snoep met THC eenvoudig en snel bij WietkopenNL!

Edibles zijn lekkernijen voorzien van een percentage THC . De high van een joint kun je dus ook al snoepend bereiken. Onze edibles kun je snel bestellen en eenvoudig betalen en worden razendsnel geleverd! Probeer ook eens wat anders in 2023 en maak je keuze uit ons ruime aanbod edibles!

Edibles zijn de laatste tijd bijzonder populair geworden. Een bekend voorbeeld van een edible is natuurlijk spacecake. Maar tegenwoordig is er een keur aan edibles te krijgen in de vorm van o.a. chocolade, koek en snoep. Edibles zijn een praktische oplossing op momenten waarop er even niet gerookt kan of mag worden. En ze zijn nog erg smakelijk ook!


Colaflesjes edibles (150mg THC )

Colaflesjes edibles (150mg THC )

Colaflesjes! Wie is er niet groot mee geworden? Dit razend populaire snoep dat al generaties lang in menige puntzak is te vinden, is nu bij Wietkopen.NL in een edibles versie verkrijgbaar. Onder het gesuikerde laagje van elk flesje is 30mg THC verwerkt voor de praktische snoeper die graag wat bekend..

29,00€

Engelse drop edibles 150mg THC

Engelse drop edibles 150mg THC

Engelse drop hoeft verder geen introductie denken wij, behalve dan dat deze versie is voorzien van een leuke dosis THC voor een perfecte combinatie sweet & high!Inhoud: 5 stuks Engelse drop edibles met 30mg THC per dropje...

29,00€

Strawberry edibles 10x 10mg

Strawberry edibles 10x 10mg

Strawberry suiker snoepjes zijn 10 zachte snoepjes met 10mg THC infused. Deze snoepjes zijn erg lekker dus eet er niet teveel van en kijk eerst hoe u erop reageert. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Altijd een dosis THC bij de hand.Het consumeren en genieten van de effecten van edibles v..

29,00€

THC Gummy Bears 10x 15mg = 150mg THC per verpakking

THC Gummy Bears 10x 15mg = 150mg THC per verpakking

THC Gummy Bears ( vegan ) zijn een smakelijk alternatief voor het roken van een joint. Met z'n tienen zitten ze luchtdicht verpakt in een handig hersluitbaar zakje. Elk gummy beertje is goed voor maar liefst 15mg THC, dat is 50% meer dan de officiele internationale dosering van edibles, die op 10mg ..

29,00€

Zure wormen edibles 150 mg THC

Zure wormen edibles 150 mg THC

Deze kleurige zure wormen zijn bedoeld voor liefhebbers van zuur snoepgoed zoals de bekende zure matten. Echter zijn deze wormpjes verrijkt met 30mg THC per stuk voor een extra beleving. Want na het zuur...komt altjd het zoet binnenwandelen in de vorm van een lekkere high!Inhoud: 5 stuks zure wormen..

29,00€

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5