Edibles

Edibles

Zin in edibles?

Koop je zoetwaren met THC eenvoudig en snel bij WietkopenNL!

Deze veelal zoete lekkernijen, voorzien van een percentage THC voor het gewenste effect zijn de laatste tijd bijzonder in trek geraakt. Waar men het vroeger nog moest doen met de welbekende spacecake, is er vandaag de dag een keur aan edibles te krijgen in de vorm van o.a. chocolade, koek en snoep. Edibles zijn een praktische oplossing op momenten waarop er even niet gerookt kan/ mag worden.

En ze zijn nog erg smakelijk ook!


Cherry edibles

Cherry edibles

Sour Cherry suiker snoepjes zijn 10 zachte snoepjes met 10mg THC infused. Deze snoepjes zijn erg lekker dus eet er niet teveel van en kijk eerst hoe u erop reageert. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Altijd een dosis THC bij de hand.Het consumeren en genieten van de effecten van ..

25,00€

Chill Caps -STRONG- 250mg

Chill Caps -STRONG- 250mg

Nieuw bij Wietkopen.nl! Candy mild capsules met 25mg THC infused. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Zo heeft u altijd een dosis THC bij de hand zonder dat andere mensen het weten. Het consumeren en genieten van de effecten van edibles verloopt iets anders dan wanneer u een join..

50,00€

Strawberry edibles

Strawberry edibles

Strawberry suiker snoepjes zijn 10 zachte snoepjes met 10mg THC infused. Deze snoepjes zijn erg lekker dus eet er niet teveel van en kijk eerst hoe u erop reageert. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Altijd een dosis THC bij de hand.Het consumeren en genieten van de effecten van edibles v..

25,00€

THC Gummy Bears 15mg

THC Gummy Bears 15mg

THC Gummy Bears zijn een smakelijk alternatief voor het roken van een joint. Met z'n tienen zitten ze luchtdicht verpakt in een handig hersluitbaar zakje. Elk gummy beertje is goed voor maar liefst 15mg THC, dat is 50% meer dan de officiele internationale dosering van edibles, die op 10mg per versna..

25,00€

Thcwix chocolate bar THC 200mg

Thcwix chocolate bar THC 200mg

Thcwix is een volromige chocolate bar met maar liefst 200mg infused THC! Een ideale combinatie van sweet & high voor de ervaren edible liefhebbers onder ons. In plaats van een reguliere joint kan  deze chocoladereep met tweetraps verrassing een smaakvol alternatief zijn om op elk gewenst mo..

20,00€

Wiet Choco lolly

Wiet Choco lolly

Onze Wiet Choco lolly met 75mg THC infused is bijzonder lekker om eens te proberen! Makkelijk mee te nemen voor onderweg dus vanaf nu kunt u overal van een lekkere high genieten...

11,00€

Witte chocolade (200mg THC)

Witte chocolade (200mg THC)

Aan de liefhebbers van witte chocolade hebben we ook gedacht!  Deze witte chocolade gevuld met 200mg THC bezorgt niet alleen de smaaksensatie van uw favoriete chocolade, maar ook een aangename high als toegift. Wat is een betere traktatie voor u als liefhebber van beide geneugten? Op z'n minst ..

20,00€

Woodstock Sleepy Orange

Woodstock Sleepy Orange

Woodstock Sleepy Orange zijn edibles die 100% veggy en vrij van gluten zijn geproduceerd. Daarnaast is de hoogste kwaliteit organische zoetstoffen gebruikt om de snoepjes van hun kenmerkende smaak te voorzien. Elk snoepje bevat 10mg THC en voldoet daarnee aan de internationaal gestelde standaard def..

25,00€

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8