Edibles

Edibles: Veelal zoete lekkernijen waarin een percentage THC zit verwerkt voor het zo gewenste effect. Waar men het vroeger nog moest doen met de welbekende spacecake, is er vandaag de dag een keur aan edibles te krijgen in de vorm van o.a. chocolade, koek en snoep. Edibles zijn een praktische oplossing op momenten waarop er even niet gerookt kan/ mag worden.

En ze zijn nog erg smakelijk ook!


Cannabis lolly

Cannabis lolly

Nieuw in ons edibles-assortiment. Cannabis Choco Lolly met 75mg THC infused. Lekker om eens te proberen! Makkelijk mee te nemen voor onderweg dus vanaf nu kunt u overal van een lekkere high genieten. ..

9,00€

Stroopwafel

Stroopwafel

Overheerlijke THC Infused stroopwafels nu ook verkrijgbaar bij Wietkopen.nl. Deze stroopwafels bevatten 100mg THC. Edibles zijn lekker makkelijk mee te nemen zodat u overal kunt genieten van een vrolijke high zonder dat iemand het ziet. ..

9,00€

THC Gummy Bears 15mg

THC Gummy Bears 15mg

THC Gummy Bears zijn een smakelijk alternatief voor het roken van een joint. Met z'n tienen zitten ze luchtdicht verpakt in een handig hersluitbaar zakje. Elk gummy beertje is goed voor maar liefst 15mg THC, dat is 50% meer dan de officiele internationale dosering van edibles, die op 10mg per versna..

20,00€

Woodstock Sleepy Orange

Woodstock Sleepy Orange

Woodstock Sleepy Orange zijn edibles die 100% veggy en vrij van gluten zijn geproduceerd. Daarnaast is de hoogste kwaliteit organische zoetstoffen gebruikt om de snoepjes van hun kenmerkende smaak te voorzien. Elk snoepje bevat 10mg THC en voldoet daarnee aan de internationaal gestelde standaard def..

19,00€

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4