Edibles

Edibles

Zin in edibles?

Koop je snoep met THC eenvoudig en snel bij WietkopenNL!

Edibles zijn lekkernijen voorzien van een percentage THC . De high van een joint kun je dus ook al snoepend bereiken. Edibles zijn de laatste tijd bijzonder populair geworden. Een bekend voorbeeld van een edible is natuurlijk spacecake. Maar tegenwoordig is er een keur aan edibles te krijgen in de vorm van o.a. chocolade, koek en snoep. Edibles zijn een praktische oplossing op momenten waarop er even niet gerookt kan of mag worden. En ze zijn nog erg smakelijk ook!


Cherry edibles 10x 10mg

Cherry edibles 10x 10mg

Sour Cherry suiker snoepjes zijn 10 zachte snoepjes met 10mg THC infused. Deze snoepjes zijn erg lekker dus eet er niet teveel van en kijk eerst hoe u erop reageert. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Altijd een dosis THC bij de hand.Het consumeren en genieten van de effecten van ..

29,00€

Chill Candy caramel 10x 10mg

Chill Candy caramel 10x 10mg

Chill Candy caramel zijn 10 snoepjes met 100mg THC infused. Deze snoepjes zijn erg lekker dus eet er niet teveel van en kijk eerst hoe u erop reageert. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Altijd een dosis THC bij de hand.Het consumeren en genieten van de effecten van edibles verloo..

29,00€

Chocolade reep Banana Caramel 180mg THC

Chocolade reep Banana Caramel 180mg THC

Onze chocoladerepen gevuld met 180mg THC zijn er in 5 smaken; Melk, Wit, Banana Caramel, Strawberry en Caramel Sea Salt. Dit betreft de Banana caramel versie en we kunnen rustig zeggen dat als er geen THC in had gezeten, er nog wel een paar exemplaren extra waren genuttigd toen deze reep w..

22,50€

Chocolade reep melk (180mg THC)

Chocolade reep melk (180mg THC)

Onze chocoladerepen gevuld met 180mg THC zijn er in twee smaken; melk en wit. Dit betreft de melkchocolade versie en we kunnen rustig zeggen dat als er geen THC in had gezeten, er nog wel een paar exemplaren extra waren genuttigd toen deze reep werd getest! Zowel de chocolade als de geestverruimende..

22,50€

Chocolade reep Strawberry 180mg THC

Chocolade reep Strawberry 180mg THC

Onze chocoladerepen gevuld met 180mg THC zijn er in 5 smaken; Melk, Wit, Banana Caramel, Strawberry en Caramel Sea Salt. Dit betreft de Strawberry versie en we kunnen rustig zeggen dat als er geen THC in had gezeten, er nog wel een paar exemplaren extra waren genuttigd toen deze reep werd ..

22,50€

Gummy Donuts 6x 30mg

Gummy Donuts 6x 30mg

Gummy Donuts zijn al verleidelijk lekker als je naar ze kijkt! Dat komt in de eerste plaats omdat ze nogal lijken op de bekende gomballen. Alleen het donut-vormige uiterlijk van deze snoepjes verraadt dat het om een speciale uitvoering gaat: De inhoud per gummy donut bevat namelijk 30mg THC. U kunt ..

29,00€

Strawberry edibles 10x 10mg

Strawberry edibles 10x 10mg

Strawberry suiker snoepjes zijn 10 zachte snoepjes met 10mg THC infused. Deze snoepjes zijn erg lekker dus eet er niet teveel van en kijk eerst hoe u erop reageert. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Altijd een dosis THC bij de hand.Het consumeren en genieten van de effecten van edibles v..

29,00€

Wiet Choco lolly

Wiet Choco lolly

Onze Wiet Choco lolly met 75mg THC infused is bijzonder lekker om eens te proberen! Makkelijk mee te nemen voor onderweg dus vanaf nu kunt u overal van een lekkere high genieten...

12,50€

Witte chocolade (180mg THC)

Witte chocolade (180mg THC)

Aan de liefhebbers van witte chocolade hebben we ook gedacht!  Deze witte chocolade gevuld met 180mg THC bezorgt niet alleen de smaaksensatie van uw favoriete chocolade, maar ook een aangename high als toegift. Wat is een betere traktatie voor u als liefhebber van beide geneugten? Op z'n minst ..

22,50€

Woodstock Sleepy Orange

Woodstock Sleepy Orange

Woodstock Sleepy Orange zijn edibles die 100% veggy en vrij van gluten zijn geproduceerd. Daarnaast is de hoogste kwaliteit organische zoetstoffen gebruikt om de snoepjes van hun kenmerkende smaak te voorzien. Elk snoepje bevat 10mg THC en voldoet daarnee aan de internationaal gestelde standaard def..

29,00€

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10