Edibles

Edibles

Zin in edibles?

Koop je zoetwaren met THC eenvoudig en snel bij WietkopenNL!

Deze veelal zoete lekkernijen, voorzien van een percentage THC voor het gewenste effect zijn de laatste tijd bijzonder in trek geraakt. Waar men het vroeger nog moest doen met de welbekende spacecake, is er vandaag de dag een keur aan edibles te krijgen in de vorm van o.a. chocolade, koek en snoep. Edibles zijn een praktische oplossing op momenten waarop er even niet gerookt kan/ mag worden.

En ze zijn nog erg smakelijk ook!


Cannabis lolly

Cannabis lolly

Nieuw in ons edibles-assortiment. Cannabis Choco Lolly met 75mg THC infused. Lekker om eens te proberen! Makkelijk mee te nemen voor onderweg dus vanaf nu kunt u overal van een lekkere high genieten. ..

9,00€

Cherry edibles

Cherry edibles

Sour Cherry suiker snoepjes zijn 10 zachte snoepjes met 10mg THC infused. Deze snoepjes zijn erg lekker dus eet er niet teveel van en kijk eerst hoe u erop reageert. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Altijd een dosis THC bij de hand...

22,00€

Chill Candy caramel 100mg

Chill Candy caramel 100mg

Candy Caramel zijn 10 snoepjes met 10mg THC infused. Deze snoepjes zijn erg lekker dus eet er niet teveel van en kijk eerst hoe u erop reageert. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Altijd een dosis THC bij de hand...

22,00€

Chill Candy mild caps 100mg edibles

Chill Candy mild caps 100mg edibles

Nieuw bij Wietkopen.nl! Candy mild capsules met 10mg THC infused. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Zo heeft u altijd een dosis THC bij de hand zonder dat andere mensen het weten. ..

22,00€

Strawberry edibles

Strawberry edibles

Strawberry suiker snoepjes zijn 10 zachte snoepjes met 10mg THC infused. Deze snoepjes zijn erg lekker dus eet er niet teveel van en kijk eerst hoe u erop reageert. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Altijd een dosis THC bij de hand.Het consumeren en genieten van de effecten van edibles v..

22,00€

Woodstock Sleepy Orange

Woodstock Sleepy Orange

Woodstock Sleepy Orange zijn edibles die 100% veggy en vrij van gluten zijn geproduceerd. Daarnaast is de hoogste kwaliteit organische zoetstoffen gebruikt om de snoepjes van hun kenmerkende smaak te voorzien. Elk snoepje bevat 10mg THC en voldoet daarnee aan de internationaal gestelde standaard def..

20,00€

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6