Edibles

Edibles

Koop je snoep met THC eenvoudig en snel bij WietkopenNL!

Edibles zijn lekkernijen voorzien van een percentage THC . De high van een joint kun je dus ook al snoepend bereiken. Onze edibles kun je snel bestellen en eenvoudig betalen en worden razendsnel geleverd! Probeer ook eens wat anders in 2023 en maak je keuze uit ons ruime aanbod edibles!

Edibles zijn de laatste tijd bijzonder populair geworden. Een bekend voorbeeld van een edible is natuurlijk spacecake. Maar tegenwoordig is er een keur aan edibles te krijgen in de vorm van o.a. chocolade, koek en snoep. Edibles zijn een praktische oplossing op momenten waarop er even niet gerookt kan of mag worden. En ze zijn nog erg smakelijk ook!


Chill Candy caramel 10x 10mg

Chill Candy caramel 10x 10mg

Chill Candy caramel zijn 10 snoepjes met 100mg THC infused. Deze snoepjes zijn erg lekker dus eet er niet teveel van en kijk eerst hoe u erop reageert. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Altijd een dosis THC bij de hand.Het consumeren en genieten van de effecten van edibles verloo..

29,00€

Chocolade reep Banana Caramel 180mg THC

Chocolade reep Banana Caramel 180mg THC

Onze chocoladerepen gevuld met 180mg THC zijn er in 5 smaken; Melk, Wit, Banana Caramel, Strawberry en Caramel Sea Salt. Dit betreft de Banana caramel versie en we kunnen rustig zeggen dat als er geen THC in had gezeten, er nog wel een paar exemplaren extra waren genuttigd toen deze reep w..

22,50€

Chocolade reep Caramel Sea Salt 180mg THC

Chocolade reep Caramel Sea Salt 180mg THC

Onze chocoladerepen gevuld met 180mg THC zijn er in 5 smaken; Melk, Wit, Banana Caramel, Strawberry en Caramel Sea Salt. Dit betreft de Caramel Sea Salt versie en we kunnen rustig zeggen dat als er geen THC in had gezeten, er nog wel een paar exemplaren extra waren genuttigd toen deze reep wer..

22,50€

Chocolade reep melk (180mg THC)

Chocolade reep melk (180mg THC)

Onze chocoladerepen gevuld met 180mg THC zijn er in twee smaken; melk en wit. Dit betreft de melkchocolade versie en we kunnen rustig zeggen dat als er geen THC in had gezeten, er nog wel een paar exemplaren extra waren genuttigd toen deze reep werd getest! Zowel de chocolade als de geestverruimende..

22,50€

Gummy Donuts 6x 30mg = 180mg THC per verpakking

Gummy Donuts 6x 30mg = 180mg THC per verpakking

Gummy Donuts zijn al verleidelijk lekker als je naar ze kijkt! Dat komt in de eerste plaats omdat ze nogal lijken op de bekende gomballen. Alleen het donut-vormige uiterlijk van deze snoepjes verraadt dat het om een speciale uitvoering gaat: De inhoud per gummy donut bevat namelijk 30mg THC. U kunt ..

27,50€

Strawberry edibles 10x 10mg

Strawberry edibles 10x 10mg

Strawberry suiker snoepjes zijn 10 zachte snoepjes met 10mg THC infused. Deze snoepjes zijn erg lekker dus eet er niet teveel van en kijk eerst hoe u erop reageert. Lekker handig om overal mee naartoe te nemen. Altijd een dosis THC bij de hand.Het consumeren en genieten van de effecten van edibles v..

29,00€

THC Gummy Bears 10x 15mg = 150mg THC per verpakking

THC Gummy Bears 10x 15mg = 150mg THC per verpakking

THC Gummy Bears zijn een smakelijk alternatief voor het roken van een joint. Met z'n tienen zitten ze luchtdicht verpakt in een handig hersluitbaar zakje. Elk gummy beertje is goed voor maar liefst 15mg THC, dat is 50% meer dan de officiele internationale dosering van edibles, die op 10mg per versna..

27,50€

THC koekje 30mg

THC koekje 30mg

Dit THC koekje wekt geen enkele argwaan op momenten dat het opsteken van een wietje even niet mogelijk is! Een lekkere versnapering mee voor onderweg, een praktische manier om de geneugten des levens vorm te geven zonder dat er een rookwolk aan te pas komt. Dit koekje is bewapend met 30mg thc en wor..

7,50€

Witte chocolade (180mg THC)

Witte chocolade (180mg THC)

Aan de liefhebbers van witte chocolade hebben we ook gedacht!  Deze witte chocolade gevuld met 180mg THC bezorgt niet alleen de smaaksensatie van uw favoriete chocolade, maar ook een aangename high als toegift. Wat is een betere traktatie voor u als liefhebber van beide geneugten? Op z'n minst ..

22,50€

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9