Hasj kopen online

Ons assortiment hasj wordt door kenners zeer goed gewaardeerd en omschreven als 'topkwaliteit'. En dat is niet voor niets; zo snijden we bijvoorbeeld op verzoek de hasj fijner om de kwaliteit langer te waarborgen. Dit zorgt ervoor dat de hasj z'n kwaliteit langer behoudt. Genoeg redenen dus, om vanuit de luie stoel een strak gesneden plakje hasj te bestellen!


Malana Cream

Malana Cream

Malana Cream is een uiterst exclusieve hasj en daarom populair bij de echte fijnproevers.  Malana Cream dankt zijn naam aan een oud dorp in het noorden van India waar hasjteelt de grootste bron van inkomsten is. De moeilijke teelt in enorm afgelegen bergvelden en de aanzienlijke harsproductie m..

35,00€

Moroccan Dream

Moroccan Dream

Moroccan Dream is weer terug op veler verzoek in het assortiment. Moroccan Dream is een unieke Marokkaanse hasj welke zeer populair is bij de echte liefhebber! De smaak is mindblowing en de high ongeevenaard. Een absolute hasjtopper voor iedereen die van hasj houdt. Hoeveelheid: 2,5 gram...

35,00€

Platinum O.G.

Platinum O.G.

Platinum O.G. hasj is eenvoudig gezegd een top off the bill hasj voor mensen die alleen het allerbeste willen roken. Deze exclusieve hash geeft een lekker heftige high en is voor iedereen geschikt. Met een THC gehalte van ver over de 35% komt dit zeker binnen. Alleen verkrijgbaar bij Wietkopen.nl. H..

35,00€

Polm

Polm

Polm is een echte 'Neder-hasj' die bij de meeste liefhebbers wel bekend zal zijn. Deze Polm is (h)eerlijk geprijsd, dus voor een klein bedrag kun je al stoned worden. Kortom een allemansvriend die probleemloos gedeeld kan worden op ieder moment!..

22,50€

Super Ketama

Super Ketama

Super Ketama mag natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Deze zeer populaire soort is bij iedereen bekend en staat garant voor veel plezier met een lekkere high waar u de dag prima mee doorkomt. Prima hasj met een krachtige smaak.  Een goede keuze voor de veeleisende klant. Hoeveelheid: 2..

30,00€

Tripple Lemon Tree

Tripple Lemon Tree

Tripple Lemon Tree is een zeer exclusieve hasj en bedoelt voor de echte connoisseur. Deze hasj is absoluut de moeite waard om eens te proberen ondanks de wat hoge prijs. De smaak is onovertroffen en zal zeker voor een buitengewoon leuke ervaring zorgen. Een echte aanrader voor iedereen die hasj een ..

40,00€

White Widow

White Widow

White Widow is een zeer smakelijke hasj van hoge kwaliteit. Een absolute aanrader voor iedereen die een optimale beleving uit z'n hasj wil halen. Hoeveelheid: 2,5 gram...

32,50€

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

Klaar om te gaan bestellen?

Dan is het wellicht handig om te weten dat bestellingen uitsluitend worden voldaan middels een bitcoin betaling. Dit is zeer eenvoudig aangezien u de betaling gewoon verricht met iDeal/ Bancontact vanaf uw eigen bankrekening. Indien gewenst leggen wij dit graag stap voor stap aan u uit.