• cream soda wiet

Cream Soda

Cream Soda wiet is een indica dominante hybride soort (70% indica/30% sativa) ontstaan door het kruisen van de heerlijke Huckleberry Soda X Cookies 'N Cream soorten. Deze bud heeft lange peperachtige helder smaragdgroene toppen met veel dunne oranje haartjes en een coating van kleine, goudwitte kristallen trichomen.

Als het gaat om de smaak, dan zegt de naam het al. Cream Soda is alsof je je favoriete zoete vanille drank opdrinkt, netjes verpakt met een vleugje pittige kersen. Het aroma is net zo hemels, met een romige en zoete vanille boventoon geaccentueerd door fruitige kersen en een vleugje kruidigheid.

De Cream Soda high zal zich snel na het uitademen vestigen, en eerst je geest vullen met een ontluikende euforie die je geen ruimte laat voor iets anders dan puur geluk. Daarna volgt een diep gevoel van fysieke ontspanning, die je ledematen zachtjes overneemt en je een superzwaar gevoel geeft, soms behoorlijk onwrikbaar en vastgeklonken op de bank. Deze combinatie maakt je slaperig, waardoor je wegdommelt voor je het weet.

In combinatie met het hoge gemiddelde THC-niveau van 20-24% maken deze effecten Cream Soda tot een uitstekende keuze voor de behandeling van aandoeningen als chronische stress of angst, depressie, slapeloosheid en gebrek aan eetlust of misselijkheid.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Cream Soda

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 40,00€


Beschikbare opties:


Tags: cream soda wiet, kopen