• Clementine kush wiet

Clementine Kush

Clementine Kush is een zeldzame sativa dominante hybride soort, die ontstaan is door het kruisen van de Tangerine Sunrise en de medicinale Gupta Kush. Deze overheerlijke strain brengt het beste van zijn beide ouders samen, waardoor de buds naar heerlijke citrus bessen smaken. Een hoog gemiddeld CBD niveau (4-6%) vult zijn gemiddelde THC niveau van 10-20% keurig aan.

Clementine Kush heeft een smaak zoals je zou verwachten - zoete en pittige citrus met een lichte aardse kushy smaak bij het uitademen. De geur is bijna sereen, met heerlijk geurende bloemige citrusaroma's die samen dansen met aardse kush voor een heldere algemene geur. De high is net zo levendig als het aroma, met zware effecten die geweldig zijn voor als je een beetje extra energie nodig hebt om aan je taak te beginnen. Vrijwel onmiddellijk na het uitademen voel je een toevloed van cerebrale energie, die je geest optilt en je super-geconcentreerd en alert achterlaat. Terwijl je geest stijgt, word je langzaam overspoeld door een zachte lichamelijke high, die je volledig ontspant zonder verdoving te veroorzaken.

Dankzij deze effecten is Clementine Kush ideaal voor de behandeling van depressie, vermoeidheid, chronische pijn en ontstekingen. Deze top heeft lange kegelvormige mintgroene toppen met amberkleurige haartjes en bijpassende kleine trichomen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Clementine Kush

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 37,50€


Beschikbare opties:


Tags: Clementine Kush wiet, kopen