Apple Fritter

Apple Fritter, ook bekend als "Apple Fritters," is een zeldzame gelijkmatig gebalanceerde hybride wiet soort (50% indica/50% sativa), ontstaan door het kruisen van de klassieke Sour Apple X Animal Cookies soorten.

Dit schatje, dat in 2016 de High Times "World's Strongest Strains" lijst haalde, zorgt voor een keiharde high en een overheerlijke smaak waardoor je al na één keer proeven smeekt om meer.

Apple Fritter heeft een super zoete fruitige appelsmaak met een licht gebakerde vanille uitademing die net lijkt op een heerlijke versgebakken appelbeignet. Het aroma is zeer vergelijkbaar, met ook een kruidig effect. Verder is zij herkenbaar aan haar spadevormige donker olijfgroene toppen met dieppaarse ondertonen, levendige oranje haartjes en een coating van kleine witte kristallen trichomen.

De Apple Fritter high begint vrijwel meteen bij de eerste uitademing, waarbij je geest wordt gevuld met een op hol geslagen lift die alle negatieve of op hol geslagen gedachten vrijwel onmiddellijk wegdrukt. Terwijl je geestelijke toestand hoger en hoger vliegt, zal een tintelende body high je overspoelen, je pijnlijke spieren ontspannen en je volledig op je gemak laten voelen met de wereld om je heen. In combinatie met het superhoge gemiddelde THC-niveau van 22-28% geven deze effecten Apple Fritter een voorsprong bij de behandeling van mensen die lijden aan aandoeningen als slapeloosheid, chronische pijn, depressie, stemmingswisselingen en chronische stress.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Apple Fritter

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 35,00€


Beschikbare opties:


Tags: Apple Fritter wiet, kopen