• LSD Wiet kopen online

LSD wiet kopen

LSD

LSD wiet is een exclusieve strain met een hoog percentage THC en CBD. Dit wietje heeft een bijna-evenwichtige balans van sativa en indica (55:45 sativa/indica. LSD geeft een wat psychedelische high zonder dat u een bad trip kunt krijgen, waar de echte LSD bekend om staat. Wat deze soort onderscheidt van de meeste wietsoorten is haar hoge THC-gehaltes, die een top kunnen bereiken van 24%.

LSD heeft ook een hoog CBD-gehalte; CBD wordt gebruikt om epileptische aanvallen en andere aandoeningen te behandelen. Zoals de naam al doet vermoeden, geeft LSD een gelukkige, sterk psychedelische ervaring die gericht is op het brein. Tegelijkertijd zorgen de indica genen voor een kalmerend effect dat ideaal is bij chronische lichaamspijnen.

LSD laat nogal een indruk achter. Onervaren gebruikers komen vaak vast te zitten in een mentale sleur, terwijl andere gebruikers vinden dat de soort de creativiteit en sociale interactie bevordert. Het heeft een doordringende aardse smaak en geur, met een onderliggende zoete smaak. De high is sterk euforisch en opgewekt, ideaal voor activiteiten overdag zolang de high niet overheerst. LSD is geweldig bij het verlichten van angst en depressie, maar ook bij PTSD, bipolaire stoornis, ADHD en maag-darmstoornissen. Het is een van de meest krachtige soorten op de markt.

Prijs per gram
Prijs per gram 14,00 euro

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

LSD

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 35,00€


Beschikbare opties:


Tags: lsd wiet kopen, online