Vapes en THC E-liquids

Vapes en THC E-liquids

Ons assortiment Vapes en THC E-liquids

Diverse smaken om lekker te vapen zonder gedoe

Vapes en THC E-Liquids zijn de moderne manier van blowen en te gebruiken in iedere e-sigaret. WietkopenNL biedt een aantal van deze zogeheten 'cannabishoudende vloeistoffen' aan in diverse smaken die bepaald niet onderdoen voor hun natuurlijke varianten.

Nog niet bekend met het vapen of THC E-liquids? Dan bevelen wij u de uitgebreide informatie aan over de voordelen van vloeibare THC 'vapen' i.p.v. het roken van de traditionele wiet die u kunt vinden onderaan deze pagina.


Ready 2 Go Vape 500mg THC  smaak orange

Ready 2 Go Vape 500mg THC smaak orange

De Ready 2 Go vape orange is een makkelijke (oplaadbare) vape-pen die meteen kant en klaar is voor gebruik. Na gebruik kunt u deze gewoon weggooien. Vanaf nu hoeft u dus niet meer eerst een E-smoker aan te schaffen waar u een vape cartridge op moet schroeven. De vaper is nu naast  o..

69,00€

Ready 2 Go vape 500mg THC smaak appel

Ready 2 Go vape 500mg THC smaak appel

De Ready 2 Go vape appel is een makkelijke (oplaadbare) vape-pen die meteen kant en klaar is voor gebruik. Na gebruik kunt u deze gewoon weggooien. Vanaf nu hoeft u dus niet meer eerst een E-smoker aan te schaffen waar u een vape cartridge op moet schroeven. De vaper is nu naast appel smaak..

69,00€

Ready 2 Go vape 500mg THC smaak lemon

Ready 2 Go vape 500mg THC smaak lemon

De Ready 2 Go vape lemon is een makkelijke (oplaadbare) vape-pen die meteen kant en klaar is voor gebruik. Na gebruik kunt u deze gewoon weggooien. Vanaf nu hoeft u dus niet meer eerst een E-smoker aan te schaffen waar u een vape cartridge op moet schroeven. De vaper is nu naast lemon smaak..

69,00€

THC E-liquid Amnesia

THC E-liquid Amnesia

THC E-liquid Amnesia zorgt naast de dosis THC voor een heerlijk Haze smaak en is geschikt voor elke e-sigaret. Een flesje bevat 3ml Glycerine met 500mg THC...

69,00€

THC E-liquid Apple-Mint

THC E-liquid Apple-Mint

THC E-liquid Apple-Mint  zorgt naast de dosis THC voor een heerlijk frisse smaak en is geschikt voor elke e-sigaret. Een flesje bevat 3ml Glycerine met 500mg THC...

69,00€

THC E-liquid Mango

THC E-liquid Mango

THC E-liquid Mango  zorgt naast de dosis THC voor een heerlijk frisse smaak en is geschikt voor elke e-sigaret. Een flesje bevat 3ml Glycerine met 500mg THC...

69,00€

THC Liquid Super Lemon Haze

THC Liquid Super Lemon Haze

THC Liquid Super Lemon Haze, een kruising tussen Silver Haze en Lemon Skunk en bekend om z'n smaakprofiel van verse citroen. Geschikt voor elke e-sigaret. Een flesje bevat 3ml Glycerine met 500mg THC...

69,00€

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

Wat is THC E-liquid?

THC E-liquid is cannabis houdende vloeistof die met behulp van een e-sigaret (electronische sigaret) of vaper, wordt verdampt en geinhaleerd. THC E-Liquid biedt daarbij de mogelijkheid om onopvallend THC te consumeren. De damp die THC E-Liquid produceert ziet er hetzelfde uit – en belangrijker nog – ruikt hetzelfde als normale e-liquid waar geen THC in zit. Niemand zal het dus in de gaten hebben als u THC E-Liquid staat te vapen ipv normale e-liquid.

Minder schadelijk

Het verdampen van E-liquid is relatief minder schadelijk voor de gezondheid dan roken of blowen, doordat er bij het verdampen van e-liquid geen verbranding plaatsvindt en er dus geen teer en koolmonoxide vrijkomen. Door het ontbreken van deze giftige stoffen geeft het lichaam een stuk rustigere reactie op het binnen krijgen van damp uit e-liquid dan van rook uit sigaretten of joints. Dit resulteert in aanzienlijk minder speekselvorming en het niet of nauwelijks krijgen van een droge mond. Ook ontstaat er geen nare nasmaak: de damp smaakt op geen enkele manier naar rook en de geproduceerde damp is ook een stuk minder warm/scherp dan de rook van sigaretten of cannabisproducten waarbij verbranding plaatsvindt. Het toevoegen van THC verandert niets aan deze voordelen.

Een flesje is voldoende voor zo'n 10 'vape joints'

THC E-Liquid wordt standaard geleverd in de concentratie 500MG THC per 3ML E-liquid, dit komt neer op een THC concentratie van circa 16.5%. Dit staat ongeveer gelijk aan de meeste cannabissoorten/producten die geconsumeerd worden. Hierdoor is het effect van de THC E-Liquid sterk genoeg voor ervaren cannabisgebruikers maar mild genoeg voor de onervaren cannabisgebruiker. Deze 500MG staat ongeveer gelijk aan 10 joints. Bij joints is het echter zo dat 40 tot 60 procent van het product verloren gaat door verbranding, bij THC E-Liquid is dit niet het geval en wordt de volledige 100 procent benut, wat resulteert in dat deze 500MG THC bevattende E-Liquid een stuk langer mee gaat dan 10 joints.

Effect van THC vapen

Omdat THC E-liquid enkel THC bevat en geen nicotine, is het effect van het vapen van THC E-Liquid anders dan van het roken van een joint. Het effect neigt meer naar een high gevoel dan naar een stoned gevoel en dat uit zich vooral in het minder lui en suf worden en sociaal wat actiever blijven. Wil je juist liever een stoned gevoel nastreven, dan wordt geadviseerd om in een apart tankje een E-liquid te stoppen die nicotine bevat en die af te wisselen met het tankje dat THC E- Liquid bevat.

Tip: Meng dus nooit THC E-Liquid met nicotine bevattende E-liquid, want nicotine breekt de THC in de E-liquid af.

Nog niet in het bezit van een hippe vaper of electronische sigaret? Uw tabaksspeciaalzaak informeert u graag over deze apparaatjes, die overigens niet duur hoeven te zijn!