• THC liquid OG KushTHC liquids

THC liquid OG Kush

THC liquid OG Kush is de heerlijke zoete smaak uit Californie maar dan in liquid versie! Geschikt voor elke e-sigaret. Een flesje bevat 3ml Glycerine met 500mg THC.


OG Kush is een Amerikaanse marihuana klassieker. Een Zuid-Californische strain met de hoogste THC-niveaus ter wereld. De THC-concentratie van OG Kush kan oplopen tot 19-24%. Dat is slechts 1 procent punt minder dan de huidige recordhouder. Met een sativa/indica-verhouding van 25:75 is deze soort ongeëvenaard.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

THC-liquid OG Kush

  • Model: THC liquid
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 69,00€


Beschikbare opties:


Tags: thc liquid og kush liquids thc vapes

Wat is THC liquid?

THC liquid is cannabis houdende vloeistof die met behulp van een e-sigaret (electronische sigaret) of vaper, wordt verdampt en geinhaleerd. THC liquid biedt daarbij de mogelijkheid om onopvallend THC te consumeren. De damp die THC liquid produceert ziet er hetzelfde uit – en belangrijker nog – ruikt hetzelfde als normale liquid waar geen THC in zit. Niemand zal het dus in de gaten hebben als u THC liquid staat te vapen ipv normale liquid.

Minder schadelijk

Het verdampen van liquid is relatief minder schadelijk voor de gezondheid dan roken of blowen, doordat er bij het verdampen van liquid geen verbranding plaatsvindt en er dus geen teer en koolmonoxide vrijkomen. Door het ontbreken van deze giftige stoffen geeft het lichaam een stuk rustigere reactie op het binnen krijgen van damp uit liquid dan van rook uit sigaretten of joints. Dit resulteert in aanzienlijk minder speekselvorming en het niet of nauwelijks krijgen van een droge mond. Ook ontstaat er geen nare nasmaak: de damp smaakt op geen enkele manier naar rook en de geproduceerde damp is ook een stuk minder warm/scherp dan de rook van sigaretten of cannabisproducten waarbij verbranding plaatsvindt. Het toevoegen van THC verandert niets aan deze voordelen.

Een flesje is voldoende voor zo'n 10 'vape joints'

THC liquid wordt standaard geleverd in de concentratie 500MG THC per 3ML liquid, dit komt neer op een THC concentratie van circa 16.5%. Dit staat ongeveer gelijk aan de meeste cannabissoorten/producten die geconsumeerd worden. Hierdoor is het effect van de THC liquid sterk genoeg voor ervaren cannabisgebruikers maar mild genoeg voor de onervaren cannabisgebruiker. Deze 500MG staat ongeveer gelijk aan 10 joints. Bij joints is het echter zo dat 40 tot 60 procent van het product verloren gaat door verbranding, bij THC liquid is dit niet het geval en wordt de volledige 100 procent benut, wat resulteert in dat deze 500MG THC bevattende liquid een stuk langer mee gaat dan 10 joints.

Effect van THC vapen

Omdat THC liquid enkel THC bevat en geen nicotine, is het effect van het vapen van THC liquid anders dan van het roken van een joint. Het effect neigt meer naar een high gevoel dan naar een stoned gevoel en dat uit zich vooral in het minder lui en suf worden en sociaal wat actiever blijven. Wil je juist liever een stoned gevoel nastreven, dan wordt geadviseerd om in een apart tankje een liquid te stoppen die nicotine bevat en die af te wisselen met het tankje dat THC liquid bevat.

Tip: Meng dus nooit THC liquid met nicotine bevattende liquid, want nicotine breekt de THC in de liquid af.

Nog niet in het bezit van een hippe vaper of electronische sigaret? Uw tabaksspeciaalzaak informeert u graag over deze apparaatjes, die overigens niet duur hoeven te zijn!