Hasj kopen

Hasj kopen

Hasj kopen

Eenvoudig een plak topkwaliteit hasj bestellen begint bij wietkopen.nl!

Ons assortiment top hasj wordt met liefde behandeld. Zo snijden we op verzoek fijnere plakken zodat de hasj haar hoge kwaliteit langer behoudt. Bent u een fijnproever van hasj? Laat u verrassen door onze beste soorten.

Let op! De prijzen bij Wietkopen.nl zijn gebaseerd op 2,5 gram hasj. Dat betekent dus meer hasj voor je geld!


Crystal

Crystal

Crystal hasj is een beroemde bekroonde soort die wordt geproduceerd door White Widow te kruisen met Northern Lights. Deze hybride cannabis heeft een bloeiperiode van negen weken en produceert een opbrengst van 150g bij binnenkweek en maar liefst 700g bij buitenkweek. De bossige plant bereikt e..

45,00€

Malana Cream

Malana Cream

Malana Cream is een uiterst exclusieve hasj en daarom populair bij de echte fijnproevers.  Malana Cream dankt zijn naam aan een oud dorp in het noorden van India waar hasjteelt de grootste bron van inkomsten is. De moeilijke teelt in enorm afgelegen bergvelden en de aanzienlijke harsproductie m..

37,50€

Moroccan Dream

Moroccan Dream

Moroccan Dream is weer terug op veler verzoek in het assortiment. Moroccan Dream is een unieke Marokkaanse hasj welke zeer populair is bij de echte liefhebber! De smaak is mindblowing en de high ongeevenaard. Een absolute hasjtopper voor iedereen die van hasj houdt. Hoeveelheid:  2,5 gram...

37,50€

Shoreline Shatter hasj concentraat - Nieuw in ons assortiment!

Shoreline Shatter hasj concentraat - Nieuw in ons assortiment!

Shoreline Shatter hasj concentraat is geproduceerd volgens de BHO-methode.  Een aantoonbaar veelzijdigere, efficiëntere en veiligere methode om een ​​hoogwaardige hasjolie zonder oplosmiddelen te verkrijgen, waardoor er een concentraat overblijft van 90% THC zonder oplosmiddelen.Wilt u dabben? ..

85,00€

Super Polm

Super Polm

Hasj topper Super Polm is bij iedereen wel bekend omdat het bij elke coffeeshop in de grote steden te verkijgen is. Deze Super Polm is van goede kwaliteit met een krachtige smaak en uitwerking. Een lekkere lange high de hele dag door. Dus bestel nu snel bij Wietkopen.nl, uw favoriete online coffeesh..

27,50€

White Widow

White Widow

White Widow is een hybride soort waarmee velen al sinds het begin van de jaren 90 bekend zijn. Deze soort is wereldwijd populair en kan gemakkelijk worden gevonden boven op het menu in bijna elke Amsterdamse coffeeshop. Deze soort heeft een vrij evenwichtige 60:40 sativa/indica verhouding (Brazil Sa..

32,50€

Zkittlez Cake

Zkittlez Cake

Zkittlez Cake hasj is een indica dominante hybride soort (70% indica/30% sativa of 60% indica/40% sativa) ontstaan door het kruisen van de heerlijke Zkittlez X Wedding Cake soorten. Klaar om een hap te nemen van deze heerlijke taart? Zkittlez Cake heeft absoluut een smaak die je hoofd doet t..

47,50€

Zombie Kush

Zombie Kush

Zombie Kush is een indica dominante hybride soort (80% indica/20% sativa) ontstaan door het kruisen van de klassieke Sideral X Bubba Kush soorten. Klaar om helemaal gezombificeerd te worden? Deze geestverruimende hasj is de perfecte keuze om elke rusteloze geest op zijn gemak te stellen, met ontspan..

40,00€

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8