Contact en informatie


Hoe werkt online wiet of hasj bestellen bij wietkopen.nl?

Heel eenvoudig!


Geen zin om de deur uit te gaan? Wietkopen.nl is een aangenaam alternatief voor iedereen boven de 18 met weinig tijd of andere redenen om zonder gezeur hoge kwaliteit rookwaar te bestellen en binnen 24 uur in huis te hebben (mits besteld en betaald vóór 12:00 uur 's middags).


Op wietkopen.nl kunt u  een keuze maken uit ons gevarieerde menu wiet en hasj en deze direct bestellen. Wietkopen.nl stuurt uw bestelling naar een van onze aangesloten coffeeshops die de producten dezelfde dag nog reserveren en op professionele wijze vacuüm verpakken om ervoor te zorgen dat de bestelling de volgende werkdag al bij u thuis aangeboden kan worden. Zo gemakkelijk werkt het!


U rekent  af met bitcoins. Heeft u daar geen kaas van gegeten dan is dat geen probleem! Wij leggen het eenvoudig stap voor stap aan u uit nadat u uw bestelling heeft afgerond. Alles bij elkaar opgeteld een zeer eenvoudige en veilige, maar vooral tijdbesparende oplossing voor de aankoop van op kwaliteit gecontroleerde wiet en hasj,  waarbij u niet de deur uit hoeft en ook nog eens verzekerd bent van absolute premium klasse wiet -en hasjproducten.


Deze garantie staat als een huis bij wietkopen.nl, omdat ons team uitsluitend bestaat uit enthousiaste mensen met zeer ruime ervaring op het gebied van teling, opslag en verwerking en begaan zijn met de zorg voor natuurproducten. Ons enthousiasme legt de lat graag hoog bij kwaliteitscontroles want we willen trots zijn op ons product. Niet in de laatste plaats omdat we pioniers zijn op het gebied van wiet en hasjproducten aan de man of vrouw brengen middels het snelst groeiende platform dat online winkelen heet.


Betalen? Ook eenvoudig! Met bitcoins is dat zo gepiept.


Bitcoins zijn tegenwoordig breed geaccepteerd én zeer eenvoudig om mee te betalen, dat vindt inmiddels iedereen die een eerste betaling heeft gedaan met bitcoins. Heeft u geen ervaring met bitcoin betalingen? Dan leggen wij het graag stap voor stap aan u uit, net zoals velen u reeds voorgingen.


Contact met ons? Graag!


Heeft u naar aanleiding van deze korte introductie nog vragen? U kunt ons emailen door middel van ons contactformulier dat u hier kunt vinden. Rechtstreekse email kunt u sturen naar info[at]wietkopen.nl


Wij wensen u veel rookplezier van uw bestelling!


Het team van Wietkopen.nl


Er zijn geen producten in deze categorie.