Wiet Mix indica/Haze

Super Silver Haze

Super Silver Haze is ook bekend als "SSH" of "SS Haze," en een sativa dominante hybride soort (80% sativa/20% indica) die is ontstaan door het kruisen van de beruchte Skunk X Northern Lights X Haze soorten. Super Silver Haze heeft een klassieke kruidige kruidensmaak met een scherpe zure citrus uitademing en staat bekend om zijn superheavy high en langdurige effecte, het is de perfecte strain voor elke sativa-liefhebber die echt wil relaxen. Met deze bedwelmende effecten en het hoge gemiddelde THC-gehalte van 18-23% wordt Super Silver Haze vaak gekozen voor de behandeling van aandoeningen als chronische vermoeidheid, depressie, chronische stress, migraine of hoofdpijn en misselijkheid of gebrek aan eetlust.

De high van Super Silver Haze begint snel en hard, en slaat in je geest zodra je uitademt met een steenachtig en opgeheven effect. Je voelt een gevoel van energie over je heen spoelen dat gevuld is met creatieve motivatie en geluk, waardoor het zich goed leent voor elke artistieke taak die je voor de boeg hebt. Je hoofd zal echter behoorlijk wazig zijn, dus plan niet te lang om je op veel van iets te concentreren. Deze energie sijpelt al snel door in je lichaam, waardoor je opstaat en in beweging komt zonder dat je last hebt van lichamelijke pijntjes of kwaaltjes.


Strawberry Kush

De tweede soort in deze Wiet mix genaamd Strawberry Kush is zoet, sterk en daarom ideaal voor elke ervaren cannabisliefhebber. Deze soort doet haar afkomst zeker eer aan en bevat een muskusachtige kunstmatige aardbeiensmaak met een THC-gehalte tot wel 23 procent. Ze wordt in wezen gezien als een kruising tussen de bittere OG Kush en de suikerzoete Strawberry Kush en is overwegend sterk maar niet overweldigend.

Strawberry Kush bevat Sativa genetica en wordt meer als een Sativa dan als een Indica gezien. Bij het aansteken van deze wiet herken je onmiddellijk citrus, dennen en natuurlijk een beetje aardbei. De fruitige combinatie zorgt voor een zuivere smaak en de buzz van deze wiet stimuleert een persoon mentaal waardoor hij alert is en klaar voor actie. Strawberry Kush is een goede keuze voor gebruik overdag omdat je er niet slaperig van wordt. Vanuit een medisch perspectief helpt het patiënten met stress en verlies van eetlust.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Wiet Mix indica/Haze

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 32,50€


Beschikbare opties:


Tags: Wiet Mix wiet, Super Silver Haze, Strawberry Kush kopen