• Truffle Butter wiet Truffel Butter

Truffle Butter

Truffle Butter is een zeldzame indica dominante hybride wiet soort, die ontstaan is door het kruisen van de heerlijke Gelato en Chocolate Kush soorten. In termen van zoete smaak kan niets Truffle Butter overtreffen! Ze heeft een frisse fruitige inhalatie vol rijke kastanjes en heerlijke koffie en een mondvol zoete karamel. De geur is net zo geweldig, met een aards effect dat wordt geaccentueerd door koffie met karamelsmaak en zoete vruchten.

Zodra je de eerste keer uitademt, beginnen de effecten van Truffle Butter zich een weg te banen door je geest en lichaam. Het begin heeft een zeer opgewekt vrolijk effect dat gepaard gaat met een toename van euforie. Dit verheven effect zal snel vervagen in een ongerichte slaperige toestand die gepaard gaat met een opbouwende couch-lock die zeer kalmerend en ontspannend van aard is.

Met deze effecten en het hoge gemiddelde THC-niveau van 20-21% wordt Truffle Butter vaak gekozen voor de behandeling van aandoeningen als chronische stress, depressie, chronische vermoeidheid, hoofdpijn of migraine en slapeloosheid. Deze bud heeft pluizige ronde donker olijfgroene toppen met donkere amberkleurige ondertonen, harige heldere haartjes en een coating van super dikke levendige amberkleurige kristallen trichomen. Truffle Butter heeft een onnavolgbare smaakbeleving die, tevens gezien z'n zeldzaamheid, z'n prijs heeft.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Truffle Butter

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 45,00€


Beschikbare opties:


Tags: Truffle Butter wiet, kopen, truffel butter