• Sugar Punch wiet kopen online

Sugar Punch informatie:

Sugar Punch

Sugar Punch is een sativa dominante hybride soort ontstaan uit een kruising van de waanzinnig lekkere Super Lemon Haze X The One soorten. Hoewel de exacte Indica/Sativa-verhouding varieert van kweker tot kweker, ligt het THC-gehalte meestal op maximaal 24%. Deze smakelijke bud heeft een watertandende punch in de mond, met sterke zoete bessen en zure citroensnoep smaken die prachtig mengen en op de tong blijven hangen, zelfs nog lang na het roken. De nugs ruiken naar zure citroensnoep maar met een vleugje honingbes die zeer aangenaam worden ervaren.

Zelfs met haar suikerzoete citroensmaak is Sugar Punch het meest geliefd om haar verdovende dromerige effecten die plotseling komen opzetten als een rechtse hoek tegen het hoofd. Onmiddellijk na het roken word je verpletterd met een licht verheven cerebrale euforie. Dit effect wordt al snel kalmerend en brengt je in een dromerige staat van introspectie die je uiteindelijk meesleept in heldere en psychedelische dromen en een diepe en vredige slaap.

Vanwege deze krachtige kalmerende effecten, ondanks haar sativa dominantie, zou Sugar Punch perfect zijn voor de behandeling van chronische angst of stress, slapeloosheid, chronische pijn, stemmingswisselingen, en milde tot matige gevallen van depressie. En natuurlijk ook puur voor persoonlijk genot!Prijs per gram
Prijs per gram 14,00 euro

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Sugar Punch

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 35,00€


Beschikbare opties:


Tags: sugar punch wiet kopen