• Sour Apple

Sour apple informatie

Sour Apple

Sour Apple is een indica dominante hybride (80% indica/20% sativa) soort die een krachtige kruising is tussen de waanzinnig populaire Sour Diesel X Cinderella 99 soorten. Sour Apple heeft een gematigd THC-niveau, variërend van 14-17% gemiddeld en een combinatie van zowel indica- als sativa-effecten. Haar beruchte smaak van zure appel wordt zoet bij het uitademen.

Sour Apple toppen hebben lange smalle peper-vormige pluizige neon groene buds met vlekken van donkere olijfgroene bladeren en lange kronkelige amberkleurige haren. De toppen zijn bedekt met een fijne laag melkwitte trichomen en zijn kleverig met zoete hars. Gebruikers beschrijven de Sour Apple high als een langzaam opbouwende verheffende head high die je gemotiveerd en gefocust achterlaat met een gevoel van overweldigende euforie en sociale neigingen. Dit wordt gevolgd door een langzame fade naar een intens overweldigende couch-lock die je lichaam verdoofd en gesmolten achterlaat. Vanwege deze krachtige effecten is Sour Apple een ideale soort voor de behandeling van  chronische stress of angst, chronische pijn als gevolg van letsel of ziekte en slaapstoornissen, waaronder slapeloosheid en slaapapneu.

Prijs per gram
Prijs per gram

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Sour Apple

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 32,50€


Beschikbare opties:


Tags: Sour Apple wiet, kopen

Als u uw wiet of hasj gaat bestellen...

Dan is het wellicht handig om te weten dat bestellingen uitsluitend worden voldaan middels een bitcoin/ litecoin betaling. Ingewikkeld? Absoluut niet! Het is juist zeer eenvoudig aangezien u de betaling gewoon verricht met iDeal/ Bancontact vanaf uw eigen bankrekening. Indien gewenst leggen wij dit graag stap voor stap aan u uit. Standaard voorwaarden voor het bestellen van producten (min 18 jaar, max 5gr per dag) zijn van toepassing.