• Skywalker wiet kopen

Skywalker

Skywalker is een populaire wietsoort in de Verenigde Staten. Een hybride met een gelijkmatige 50:50 sativa/indica verhouding en een kruising van Blueberry en Mazar-I-Sharif. Beide beroemde soorten in hun eigen recht. Het THC-gehalte ligt rond de 15 procent, waardoor dit een gemiddelde tot beneden gemiddelde soort is in termen van potentie. Maar ze maakt dat goed met haar milde body high en mentale helderheid, plus een aangenaam aroma en doordringend zoete smaak met aardse tonen.

De high van Skywalker is overwegend ontspannen, met euforie en een stemmingsboost. Dit is een goede soort voor slapeloosheid, maar ook voor angsten, ADHD, bipolaire stoornis, migraine en PMS. Ze is tevens bijzonder effectief bij pijnbestrijding. Een droge mond en rode ogen zijn mogelijke bijkomstigheden tijdens het roken van Skywalker.

Prijs per gram
Prijs per gram 14,00 euro

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Skywalker

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 35,00€


Beschikbare opties:


Tags: skywalker wiet kopen

Als u uw wiet of hasj gaat bestellen...

Dan is het wellicht handig om te weten dat bestellingen uitsluitend worden voldaan middels een bitcoin/ litecoin betaling. Ingewikkeld? Absoluut niet! Het is juist zeer eenvoudig aangezien u de betaling gewoon verricht met iDeal/ Bancontact vanaf uw eigen bankrekening. Indien gewenst leggen wij dit graag stap voor stap aan u uit. Standaard voorwaarden voor het bestellen van producten (min 18 jaar, max 5gr per dag) zijn van toepassing.