• Sherblato wiet kopen

Sherblato wiet informatie

Sherblato

Sherblato is een zeldzame sativa dominante hybride soort gecreëerd door een heerlijke combinatie van de beruchte Sherbet X Gelato soorten. De Sherblato high is net zo verrukkelijk als de smaak, met steenachtige effecten die je al na een paar trekjes in diepe introspectie zullen doen wegzinken. De high begint in je hoofd met een ontspannende lift die je geest vult met vrolijke, ongeconcentreerde gedachten voordat je je laat wegglijden in een gelukzalige vergeetachtige waas.

Terwijl je geest steeds verder tot rust komt, begint ook je lichaam te vervagen, waardoor je zowel geestelijk als lichamelijk volledig stoned achterblijft en daar ongelooflijk blij om bent. Dankzij deze effecten en het hoge gemiddelde THC-gehalte van 21-22% is Sherblato naar verluidt perfect voor de behandeling van chronische pijn, migraine en chronische stress of angst. Sherblato heeft kleine popcorn-vormige bosgroene nugs met donker olijfgroene bladeren, diep amberkleurige haren en een coating van kleine paars getinte witte kristallen trichomen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Sherblato

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 37,50€


Beschikbare opties:


Tags: Sherblato wiet, kopen

Als u uw wiet of hasj gaat bestellen...

Dan is het wellicht handig om te weten dat bestellingen uitsluitend worden voldaan middels een bitcoin/ litecoin betaling.

Ingewikkeld? Absoluut niet!

Het is juist zeer eenvoudig aangezien u de betaling gewoon verricht met iDeal/ Bancontact vanaf uw eigen bankrekening.

Indien gewenst leggen wij dit graag stap voor stap aan u uit. Standaard voorwaarden voor het bestellen van producten (min 18 jaar, max 5gr per dag) zijn van toepassing.