• Red Dragon wiet online kopen

Red Dragon informatie

Red Dragon

Red Dragon is een exotische Aziatische strain die Himalaya Kush kruist met Utopian Haze. De sativa genen zijn dominant in deze hybride, die een sativa/indica verhouding heeft van tussen de 60/40 en 70/30. Het THC-gehalte van minimaal 16%  is hoog genoeg voor een effectieve medische behandeling en toch laag genoeg om een geschikte wiet te zijn voor gelegenheidsrokers en mensen die voor het eerst roken. Let wel op, want Red Dragon doet zijn naam eer aan; de bijwerkingen van deze soort kunnen sterk zijn. Dit geldt vooral voor belevingen van paranoia, dus rokers met angsten kunnen deze soort beter vermijden.

Niettemin is Red Dragon een uitstekend wietje tegen depressie, ontstekingen, migraine, stemmingsstoornissen, misselijkheid, pijn en slapeloosheid.  De high die de soort produceert loopt van euforisch en blij tot slaperig en eetlustig. Tot slot Red Dragon's geur, die  komt aardig overeen met z'n smaak: kruidig, licht zoet en houtachtig.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Red Dragon

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 14,00€


Beschikbare opties:


Tags: Red Dragon wiet, kopen

Als u uw wiet of hasj gaat bestellen...

Dan is het wellicht handig om te weten dat bestellingen uitsluitend worden voldaan middels een bitcoin/ litecoin betaling. Ingewikkeld? Absoluut niet! Het is juist zeer eenvoudig aangezien u de betaling gewoon verricht met iDeal/ Bancontact vanaf uw eigen bankrekening. Indien gewenst leggen wij dit graag stap voor stap aan u uit. Standaard voorwaarden voor het bestellen van producten (min 18 jaar, max 5gr per dag) zijn van toepassing.