• master-cheese-wiet-kopen

Master Cheese

Master Cheese wiet is een levendige smaragdkleurige top marihuana, die wordt opgefleurd door florescerend oranje haar dat de top bedekt. Ze heeft een fruitig bessenaroma met een CBD-gehalte van 0,73 procent en een hoog THC-gehalte: 15-20%. Ze behoort tot de Indica variëteit van soorten en wordt gekweekt in het Verenigd Koninkrijk.

Master Cheese is een nuttige pijnstiller en kalmerend middel dat ook helpt bij het overwinnen van chronische symptomen van extreme depressie en lichaamspijn. Het is belangrijk op te merken dat deze specifieke soort een beetje te zwaar kan blijken voor beginners, waardoor kloppende hoofdpijn, hoofdspinsels en zelfs angstaanvallen kunnen ontstaan.

Toch zijn deze symptomen niet bijzonder schadelijk; ze komen vaak voor in de eerste periode van inname. Zij kunnen de positieve effecten direct na het verdwijnen van de eerste symptomen ervaren, wat hooguit een paar uur duurt. Hoewel Master Cheese als medische marihuanasoort misschien te veel is voor beginners, helpt het aanzienlijk om de medische voordelen en speciale effecten ervan op een rationele manier voor het voetlicht te brengen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Master Cheese

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 35,00€


Beschikbare opties:


Tags: Master Cheese wiet, kopen