London Poundcake

London Poundcake wiet is een indica dominante hybride soort, gecreëerd door het kruisen van de heerlijke Sunset Sherbet met een andere indica zware hybride soort. Deze bud heeft dichte spadevormige olijfgroene toppen met veel dunne oranje haartjes en een coating van kleine ijzige amberkleurige kristallen trichomen.

London Poundcake, genoemd naar haar waanzinnig lekkere smaak, heeft een zoete bessen- en druivensmaak geaccentueerd door nootachtige citroen en citrus. Het aroma is aards en houtachtig, met hints van nootachtige citroen en fruitige bessen. De London Poundcake high is net zo heerlijk als de smaak, met kalmerende en gecentreerde effecten die zowel ontspannend als opwekkend van aard zijn. Bij het begin van de high voel je een lichte lift die je vervult met een kalmerend gevoel van gecentreerde focus, waardoor negatieve of racende gedachten onmiddellijk verdwijnen. Als je geest tot rust komt, besluipt je een ontspannende body high, die je in een lichte couch-locked toestand brengt, zonder al te veel sedatie of slaperigheid.

Dankzij deze effecten en het waanzinnig hoge gemiddelde THC-niveau van 26-29% is London Poundcake naar verluidt perfect voor de ervaren patiënt die lijdt aan aandoeningen als stemmingswisselingen, chronische stress, depressie, ADD of ADHD en chronische vermoeidheid.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

London Poundcake

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 40,00€


Beschikbare opties:


Tags: London Poundcake wiet, kopen