Jet Fuel

Jet Fuel, ook beter bekend onder de naam "G6", is een sativa dominante hybride (70% sativa/30% indica) die is ontstaan door het kruisen van de beruchte Aspen OG X High Country Diesel soorten. Met zijn krachtige gemiddelde THC-niveau van 17-19% en zijn heftige effecten wordt Jet Fuel vaak de "cocaïne van de marihuana" genoemd. En na één hit van deze zware hitter zul je zeker merken waarom.

De Jet Fuel high slaat je om de oren met een onmiddellijk effect in het voorhoofd en achter de ogen. Je voelt je euforisch en verheven met een gevoel van tintelende cerebrale energie die je soms super giechelig achterlaat. Terwijl je geest door de wolken zweeft, zal je lichaam zich overgeven aan een gevoel van volledige ontspanning dat geen sedatie of couch-lock veroorzaakt, maar je juist ongelooflijk lui maakt.

Met deze krachtige effecten is Jet Fuel vaak een keuze van patiënten voor de behandeling van chronische vermoeidheid, migraine of spanningshoofdpijn, chronische stress, stemmingswisselingen en depressie. Jet Fuel heeft klonterige en platte hartvormige olijfgroene toppen met amberkleurige haartjes, die versierd zijn met glinsterende amberkleurige kristallen trichomen. De smaak is ongelooflijk scherp met een diesel boventoon, geaccentueerd door zoete skunk. Het aroma van Jet Fuel is nog sterker, met een scherp diesel effect, overgoten met zoete skunk en dennen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Jet Fuel

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 42,50€


Beschikbare opties:


Tags: Jet Fuel, G6 wiet, kopen