• Purple Gelato wiet kopen online

Purple Gelato informatie

Purple Gelato

Purple Gelato is een indica dominante hybride soort (70% indica/30% sativa) ontstaan door het kruisen van de Purple Vapor en Gelato 33 soorten. Genoemd naar haar prachtige uiterlijk en verbazingwekkende smaak, is Purple Gelato een geweldige keuze voor elke liefhebber van klassieke Indica's. Deze strain heeft kleine en pluizige super dichte donkere olijfgroene buds met diepe paarse ondertonen, helder oranje haren en een coating van ijzige, donkerpaars getinte witte kristallen trichomen.

Als je elk sprankelend klompje uit elkaar trekt, komen er aroma's van kruidige druiven en bedompte diesel vrij, die intenser worden naarmate je er meer van neemt. De smaak is aan de zoetere kant , met een aardse bessensmaak geaccentueerd door kruidige druivenwijn en een stoot rijke diesel. De Purple Gelato high zal een paar minuten na je laatste uitademing je hersenen binnensluipen met een opgewekt gevoel van geluk voordat het zich volledig meester maakt. Je zult merken dat je stemming een boost krijgt en dat je ogen zwaar zijn in deze staat, vrij van welke gedachten dan ook. Tegelijkertijd zal je lichaam zich steeds verder in de zetel nestelen, waardoor je slaperig en totaal ontspannen achterblijft.

Dankzij deze effecten en het hoge gemiddelde THC-gehalte van 24-25%, wordt Purple Gelato vaak gekozen voor de behandeling van mensen die lijden aan aandoeningen zoals chronische pijn, slapeloosheid, depressie, chronische stress en krampen of spierspasmen.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Purple Gelato

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 39,00€


Beschikbare opties:


Tags: purple gelato, purple gelato wiet kopen