Face Melt OG

Face Melt OG, ook bekend als "Face Melt", is een gelijkmatig uitgebalanceerde hybride wiet soort (50% indica/50% sativa), ontstaan door kruising van de klassieke Grimace OG X (Face Off OG X Rare Dankness #1) soorten. Wil je echt de stress van een gekke of hectische dag wegsmelten? Face Melt OG is hier om te helpen.

Deze bud zorgt voor een super ontspannen en opgewekte high die onmiddellijk verlichting biedt bij mentale en fysieke pijnen. Je voelt de effecten vrijwel meteen na het uitademen, te beginnen in de zijkanten van het hoofd en achter de ogen als een lichte en aangename tinteling. Deze tinteling activeert de geest en vult hem met verfrissende creativiteit en euforie, waardoor negatieve of racende gedachten verdwijnen. Je zult in deze toestand echter niet al te geconcentreerd zijn, dus pas op als je iets gepland hebt. Deze onstuimige staat gaat gepaard met een lichamelijk smeltende body high die je aan de bank gekluisterd houdt en daar behoorlijk blij mee is.

In combinatie met het hoge gemiddelde THC-niveau van 20-21% geven deze effecten Face Melt OG een voorsprong bij de behandeling van depressie of stemmingswisselingen, chronische stress, misselijkheid of gebrek aan eetlust en chronische vermoeidheid. Deze bud heeft een klassieke zure citrusachtige dennensmaak en een kruidig aards aroma. Face Melt OG toppen hebben kleine afgeronde olijfgroene toppen met veel donkere amberkleurige haren en een coating van dikke gouden amberkleurige kristallen trichomen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Face Melt OG

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 47,50€


Beschikbare opties:


Tags: Face Melt OG wiet, kopen