Elephant Kush informatie

Elephant Kush

Elephant Kush is een sativa-dominante kruising van White Rhino en een onbekende sativa. Hierdoor is niet alleen de exacte verhouding tussen sativa en indica  onduidelijk, ook het THC-gehalte is bij deze soort een mysterie. Waar je op kunt rekenen is natuurlijk dat de effecten zowel lichamelijk als geestelijk zijn, met een plezierige lichamelijke buzz en een energieke boost van euforie.

Dat maakt Elephant Kush een goede keuze voor depressie, angst en slapeloosheid. Ze is echter niet ideaal voor epileptische aanvallen vanwege het lage CBD-gehalte van minder dan 1%. Elephant Kush smaakt naar Kush, met zoete dennentonen. De geur is doordringend, aards en kruidig. Behalve de bekende droge mond en ogen zijn er weinig gegevens beschikbaar wat dit wietje een zekere kandidaat maakt voor de liefhebber die eens wat anders wil dan het volgen van de bekende paden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Elephant Kush

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 37,50€


Beschikbare opties:


Tags: Elephant Kush wiet, kopen

Als u uw wiet of hasj gaat bestellen...

Dan is het wellicht handig om te weten dat bestellingen uitsluitend worden voldaan middels een bitcoin/ litecoin betaling. Ingewikkeld? Absoluut niet! Het is juist zeer eenvoudig aangezien u de betaling gewoon verricht met iDeal/ Bancontact vanaf uw eigen bankrekening. Indien gewenst leggen wij dit graag stap voor stap aan u uit. Standaard voorwaarden voor het bestellen van producten (min 18 jaar, max 5gr per dag) zijn van toepassing.