• blue-widow wiet-kopen

Blue Widow

Blue Widow is een indica-dominante medische marihuana soort die oorspronkelijk werd gecreëerd door Dinafem blends. Blue Widow werd ontwikkeld door 'White Widow', een vrouwelijke plant uit British Columbia, te kruisen met 'Blueberry', een mannelijke plant uit Aloha. Dit wordt soms aangeduid als White Berry, Blue Venom en Berry White.

Het THC-gehalte van Blue Widow zou variëren van 12 tot 16%. Deze soort heeft daarmee een gemiddeld CBD-gehalte. De toppen die door Blue Widow worden geproduceerd zijn zeer dicht en droog met een suikerachtige coating van kristallen. De bloemen van deze plant hebben een intense zoete geur met hints van zure citrus en dennen. De smaak van Blue Widow is een combinatie van zoet, fruitig en bessensmaak.

Blue Widow laat de spieren ontspannen en stelt de gebruiker in staat om van zijn spanning af te komen, terwijl het tegelijkertijd voor een cerebrale high zorgt. Dit zou ideaal kunnen zijn voor de pijn gerelateerde symptomen zoals krampen en verstuikingen. Het zou ook kunnen helpen bij het verlichten van angst, hypertensie, stress en migraine. Bovendien is vastgesteld dat Blue Widow helpt bij het verlichten van misselijkheid veroorzaakt door chemotherapie.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Blue Widow

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 37,50€


Beschikbare opties:


Tags: blue widow wiet, kopen