• White Fire OG, WiFi OG joint

White Fire OG joint

White Fire OG wordt ook wel WiFi OG genoemd. Ze produceert berijpte toppen die heel waardevol zijn voor de hele medische marihuana-industrie. Het is een kruising tussen The White en Fire OG met THC-gehalte van ongeveer 28 procent.  White Fire OG heeft een bloeiperiode van 65 dagen en kan zowel binnen als buiten gemakkelijk ontkiemen. De toppen zien eruit als kleine bergen bedekt met sneeuw. Een zuur dieselachtig aroma met een vleugje citrus geeft controverse met haar zoete smaak met een aardse toets. 

WiFi OG is voornamelijk een 60 procent indica dominante soort, dus de effecten zijn voornamelijk cerebraal; het heeft een opbeurend effect op je lichaam en helpt bij het verzachten van je lethargie. Als je het overdag gebruikt heeft het geen slaperig effect op je systeem en maakt het je fris.

 White Fire OG wordt algemeen beschouwd als een van de beste medische marihuana soorten en wordt dan ook gebruikt voor het bestrijden van depressie, stress en angst. Patiënten met deze aandoeningen vertrouwen op WiFi OG voor het verminderen van hun stress. Daarnaast kan het ook worden gebruikt voor de behandeling van glaucoom, chronische pijn, verlies van eetlust en kanker.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

White Fire OG joint

  • Model: Voorgedraaide joint
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 8,00€


Beschikbare opties:


Tags: White Fire OG, WiFi OG voorgedraaide, joints