Voorgedraaide joints

Voorgedraaide joints

Voorgedraaide joint kopen?

Kant en klaar vers gerold voor instant rookgenot!

Diverse soorten topwiet worden dagelijks in kwaliteitsvloei gedraaid en bieden wij kant en klaar aan voor de verwende of juist praktische wiet liefhebber.

Veilig en snel besteld, discreet verzonden. Met de gebruikelijke toewijding van WietkopenNL.


Amnesia  joint

Amnesia joint

Amnesia  is zo ongeveer de meest verkochte strain ter wereld en bekend bij elke blower. Amnesia is een kruising tussen Jamaican sativa, Laotian sativa en Afghani - Hawaiian. Een voorgedraaide Amnesia joint bevat 0.4 gr wiet met een kleine hoeveelheid tabak...

5,00€

G13 joint

G13 joint

G13, ook bekend als "G-13" of "Government Indica Strain 1," is een indica dominante hybride (70% indica/30% sativa) soort met onbekende afstamming. Het gerucht gaat dat deze bud is gecreëerd door de Amerikaanse regering in de jaren 60 en 70, toen zij experimenteerden met het kweken van inheemse Afgh..

6,00€

Ghost Train Haze joint

Ghost Train Haze joint

Ghost Train Haze is een van de meest intense soorten die ooit in het marihuana universum zijn geïntroduceerd. Dit wietje is niet voor de beginnende roker; Ghost Train Haze werd immers in 2012 door het tijdschrift High Times uitgeroepen tot de "Most Potent Strain on Earth". En niet voor niets: Deze s..

6,00€

OG Kush joint

OG Kush joint

OG Kush ( 55% sativa - 45% indica ) is een echte Amerikaanse klassieker afkomstig uit Californie en bij iedereen bekend. Een voorgedraaide OG Kush joint bevat 0.4 gr wiet met een kleine hoeveelheid tabak...

5,00€

Pure Haze

Pure Haze

Een voorgedraaide Pure Haze joint bevat 0.6 gr mooie Haze wiet zonder tabak...

8,50€

White Fire joint

White Fire joint

White Fire, ook wel bekend als WIFI OG of White Fire OG is een indica dominante hybride (60% indica / 40% sativa) en een kruising tussen Fire OG X White Rhino. Deze wiet heeft een hoog THC gehalte ( 22%-28% ) en is zeker niet geschikt voor de beginnende blower. White Fire wiet werkt zeer goed ..

6,00€

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6