• Pineapple Haze

Pineapple Haze

Pineapple Haze is een sativa dominante hybride soort (70% sativa/30% indica) , gecreëerd als een kruising tussen de waanzinnig lekkere Pineapple X Haze soorten. Pineapple Haze heeft een intense en bijna allesoverheersende high die wordt aangewakkerd door een gemiddeld THC-gehalte van 19%. Het aroma en de smaak van deze bud zijn zeer bedrieglijk, met een lichtzoete suikerachtige ananas-citrussmaak en een vleugje dennenhout dat een wazige boventoon heeft wanneer het gerookt wordt.

Laat je niet verleiden tot het roken van te veel van deze heerlijke bud in een keer - Pineapple Haze is een één of twee-hitter max. De aanzet raakt je bijna onmiddellijk met een euforische en verheven cerebrale stimulatie die je een stoot creatieve energie geeft met motivatie om naar buiten te gaan en te bewegen. Deze cerebrale energie heeft bijna geen plafond en geen kalmerende effecten, waardoor ze perfect is voor buitenactiviteiten zoals wandelen of zwemmen.

In feite is het enige indica-effect dat je zult voelen een milde ontspanning die leidt tot volledige verlichting van pijn in zowel lichaam als geest. Vanwege deze krachtige oppeppende effecten wordt Pineapple Haze vaak gebruikt voor de behandeling van chronische vermoeidheid, PTSS, milde tot gematigde gevallen van depressie en chronische pijn. Deze bud heeft lange dichte donker bosgroene spadevormige toppen met spaarzame licht amberkleurige haren en een volledig berijpte coating van melkwitte kristallen trichomen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Pineapple Haze

  • Model: Wiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 35,00€


Beschikbare opties:


Tags: Pineapple Haze wiet, kopen aanbiedingen