Geen zin om de deur uit te gaan voor een lekker wietje, hasj, wietolie of THC-liquids?

Op wietkopen.nl kunt u  een keuze maken uit ons gevarieerde menu van wiet,hasj en THC-liquids of onze huisgemaakte wietolie en deze direct bestellen. Doet u dat voor 12 uur 's smiddags dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Wietkopen stuurt uw bestelling naar een van onze aangesloten coffeeshops die de producten dezelfde dag nog reserveren en op professionele wijze vacuüm verpakken om ervoor te zorgen dat uw bestelling inderdaad ook de volgende werkdag al aangeboden kan worden. Zo snel en gemakkelijk werkt het!

Betalen? Ook eenvoudig! Met bitcoins is dat zo gepiept

U rekent  af met bitcoins. Bitcoins zijn tegenwoordig breed geaccepteerd én zeer eenvoudig om mee te betalen, dat vindt inmiddels iedereen die een eerste betaling heeft gedaan met wat ook wel e-currency wordt genoemd. Heeft u daar geen kaas van gegeten dan is dat geen probleem! Wij leggen het eenvoudig stap voor stap aan u uit nadat u uw bestelling heeft afgerond. Alles bij elkaar opgeteld een zeer eenvoudige en veilige, maar vooral tijdbesparende oplossing voor de aankoop van op kwaliteit gecontroleerde wiet en hasj,  waarbij u niet de deur uit hoeft en ook nog eens verzekerd bent van absolute premium klasse wiet -en hasjproducten.


Garantie? Zondermeer!

Deze garantie staat als een huis bij Wietkopen, omdat ons team uitsluitend bestaat uit enthousiaste mensen met zeer ruime ervaring op het gebied van teling, opslag en verwerking en begaan zijn met de zorg voor natuurproducten. Ons enthousiasme legt de lat graag hoog bij kwaliteitscontroles want we willen trots zijn op ons product. Niet in de laatste plaats omdat we pioniers zijn op het gebied van wiet en hasjproducten aan de man of vrouw brengen middels het snelst groeiende platform dat online winkelen heet.

.

Contact met ons? Graag!

Heeft u naar aanleiding van deze korte introductie nog vragen? U kunt ons emailen door middel van ons contactformulier dat u hier kunt vinden. Rechtstreekse email kunt u sturen naar info[at]wietkopen.nl


Wij wensen u veel rookplezier van uw bestelling!

Het team van Wietkopen.nl