Info


Online wiet, hasj of gerelateerde producten kopen?

Hier vindt u informatie over bestellen, betalen, bezorgen en nog veel meer!

Als u geen tijd of zin heeft om de deur uit te gaan voor wat ontspanning en een liefhebber bent van een jointje op z'n tijd, dan kunt u tegenwoordig overal online terecht om wiet of hasj te bestellen. Maar als u een fijnproever bent, als u feilloos het verschil aan kunt geven tussen goede en slechte soortjes en oprecht wilt genieten van klasse wiet en hasj....dan kunt u beter een keuze maken uit het gevarieerde menu van Wietkopen!

Topkwaliteit wiet, hasj, edibles, THC-liquids of huisgemaakte wietolie kunt u direct online bestellen. Een dag later kunt u genieten van datgene wat u verstaat onder kwaliteits rookwaar!,Zodra u de professioneel en discreet verzonden bestelling opent ervaart u dat goede wiet en hasj uitstekend thuis te bestellen zijn!

Uw bestelling wordt namelijk, indien u voor 12 uur 's middags besteld heeft, dezelfde dag nog verwerkt door een van de door Wietkopen geselecteerde en aangesloten coffeeshops. Uw producten worden direct vers vacuümverpakt verzendklaar gemaakt waarna verzending volgt. Zo snel en gemakkelijk werkt het!

Betalen? Ook eenvoudig! Met bitcoins is dat zo gepiept

U rekent  af met bitcoins. Heeft u geen bitcoins, dan is dat geen probleem, want u rekent af middels online bankieren zoals u dat met aankopen bij andere webwinkels gewend bent. Bitcoins zijn tegenwoordig breed geaccepteerd én zeer eenvoudig om mee te betalen, dat vindt inmiddels iedereen die een eerste betaling heeft gedaan met wat ook wel e-currency wordt genoemd. Heeft u daar geen kaas van gegeten dan is dat geen probleem! Wij leggen het eenvoudig stap voor stap aan u uit nadat u uw bestelling heeft afgerond.

Kwaliteit? Zondermeer!

Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid bij Wietkopen, omdat ons team uitsluitend bestaat uit enthousiaste mensen met zeer ruime ervaring op het gebied van teelt, opslag en verwerking en begaan zijn met de zorg voor natuurproducten. Ons enthousiasme legt de lat graag hoog bij kwaliteitscontroles omdat we simpelweg trots zijn op onze producten.

Kort gezegd bieden wij een zeer eenvoudige en veilige, maar vooral tijdbesparende oplossing voor de aankoop van op kwaliteit gecontroleerde wiet en hasj,  waarbij u niet de deur uit hoeft en ook nog eens verzekerd bent van absolute premium klasse wiet -en hasjproducten.

Bezorging

Uw bestelling wordt in de regel de volgende dag al bij u aangeboden (indien binnen Nederland) waarbij u tekent voor ontvangst.  Onze Belgische klanten ontvangen hun bestelling meestal 2-3 werkdagen na hun bestelling betaald te hebben, soms loopt dit uit tot 4 dagen afhankelijk van periodieke drukte bij de post.

Uiteraard kunt u met de door ons aan u doorgegeven trackingcode uw bestelling online volgen. Bent u op het moment van bezorging niet thuis, dan zal u een bezorgnotitie in de bus vinden met een mededeling van het postbedrijf dat zij de dag erna nogmaals langskomen, of dat u uw post kunt ophalen bij de dichtstbijzijnde postvestiging. Heeft u een vraag over uw pakket, dan is een mailtje naar onze klantendesk voldoende, vermeld er wel meteen uw trackingnummer bij.

Foutje?

Zelfs in onze nauwkeurige werkwijze kan er een foutje gemaakt worden. Bemerkt u bijvoorbeeld bij levering dat u nuiet de juiste bestelling hebt ontvangen, dan nodigen wij u uit om meteen contact op te nemen per email en lossen we dat meteen voor u op. Om praktische redenen hebben wij (begrijpelijk) geen mogelijkheid om correct bestelde producten te ruilen.

Contact met ons? Graag!

Heeft u naar aanleiding van deze korte introductie nog vragen? U kunt ons emailen door middel van ons contactformulier dat u hier kunt vinden. Rechtstreekse email kunt u sturen naar info[at]wietkopen.nl


Wij wensen u veel rookplezier!

Het team van Wietkopen.nl


betalen-bezorgen