Hoe werkt een bestelling bij Wietkopen.nl?


Heel eenvoudig:

Op wietkopen.nl kunnen onze klanten online een waardebon bestellen t.w.v. de gewenste beschikbare producten op de site inclusief bezorgkosten. Wietkopen.nl verzilvert de wietbon met bestelling vervolgens bij een van onze aangesloten coffeeshops die de producten dezelfde dag nog reserveren en op professionele wijze vacuüm verpakken om ervoor te zorgen dat de bestelling de volgende werkdag al bij u thuis aangeboden kan worden.

Een zeer eenvoudige en veilige, maar vooral tijdbesparende oplossing voor je aankopen van verse wiet/hasj en aanverwante producten die niet afwijkt van de gemiddelde webwinkel.  Hoewel, met dat enige verschil dat u bij ons uitsluitend betalen kunt met bitcoins. Heeft u daar geen kaas van gegeten dan is dat geen probleem want wij leggen het eenvoudig stap voor stap aan u uit nadat u uw bestelling heeft afgerond.


Een zeer diverse klantenkring

Onze klantenkring is dan wel zeer verschillend, maar toch zijn er twee dingen die hen tevreden klant maakt van wietkopen.nl: Ze houden van een lekker vers stukje rookwaar op z'n tijd én ieder van hen heeft persoonlijke redenen waarom de weg naar de coffeeshop te lang is. Zo nemen veel mensen er eenvoudigweg de tijd niet meer voor om heen en weer naar de coffeeshop te gaan. Het gedoe van reistijd en parkeerkosten blijft ze bespaard als ze uitstekende verse kwaliteitsproducten ook in 3 minuten online kunnen bestellen en de dag erna in huis kunnen hebben.

Daarnaast kennen wij ook een gestaag groeiende groep mensen die vaak wordt vergeten: zij die slecht ter been zijn maar die hun verzetje of hun medicinale wiet niet zouden willen missen. Mensen die om hoofdzakelijk puur medische redenen de deur niet uit kunnen hebben veel baat bij onze bezorgd-aan-huis service. Klanten voor wie de producten een dagelijkse verzachting van hun klachten betekent.


Kortom: Wij doen 24/7 ons best om u vanuit uw luie stoel te bedienen!

Geen zin om de deur uit te gaan? Wietkopen.nl is een aangenaam alternatief voor iedereen boven de 18 met weinig tijd of andere redenen om zonder gezeur hoge kwaliteit rookwaar te bestellen en binnen 24 uur in huis te hebben (mits besteld en betaald vóór 12:00 uur 's middags).


Wietkopen.nl accepteert uitsluitend bitcoins.

Bitcoins zijn tegenwoordig breed geaccepteerd én zeer eenvoudig om mee te betalen. Uiteraard sturen wij duidelijke instructies mee met onze bevestigingsmail na uw bestelling!

Heeft u naar aanleiding van deze korte introductie nog vragen? Dan nodigen we u van harte uit om ons een mailtje te sturen: info [at] wietkopen.nl


Wij wensen u veel rookplezier van uw bestelling!


-----------------------------------------------